sâmbătă, 23 octombrie 2010

Stiti care e scopul blogului meu :>?
Daca te crezi plictisitor si naspa, citeste-l, si vei vedea ca exista oameni mai plictisitori, patetici si mai naspa decat tine :>.
Vedetiii, e facut in scopuri nobileee.

'nu mai esti tu cea de alta data'
ba, da va place voua sa criticati oamenii.
stiti ce patetici sunteti? mai patetici chair si decat mine!!!!
nu e chair cea mai frumoasa perioada din viata mea, mi-a cam disparut cheful de viata sau de postari optimiste.
eu sunt o fire plictisitoare, dsi majoritatea neaga, eu stiu ca sunt al naibii de boring.
saru' curu, ăăă, pardon ,saru' mana de intelegere ^___^.
si care posturi erau interesante?
alea unde voi ma injurati stiind ca asta este punctul meu slab si folosindu-va de asta?

vreau yaoi, vreau vreau!!
ma uit la prea mult ultima vreme, pana incepe sa scartaie scaunu :)), [stiiiu, o sa gasesc unflm erotic cu gay, da,da, ca alea de pe pornhub sug] numai eu stiu cate orgasme am avut.
Cred ca fac parte din cele 2% din femei care doar gandindu-se la sex au orgasme. yuhuu. sau poate sunt prea usor de excitat.

btw, a zis japonezu ca ma place, si desi are o privire erotica, e hot si are niste buzisoare de ai sta sa le saruti toata ziua, e copilaros :-?. ah,da, si apropos, are 15. A zis ca nu sunt ca toate fetele care injura, se machiaza strident si au  fusta care nici curu nu le acoepera, si nustiu ce a mai zis el pe acolo. E-he, sa-mi citeasca el blogul =)).

din cauza complexelor mele legate de cat de plictisitoare sunt, am icneput sa nu socialziez deloc, da deloc cu oamenii. Si toti zis ca Catty s-a schimbat, ca de ce in pauze doar citesti, ca de ce ma duc deodata acasa. Mihaela im ispune sa ma integrez, imi spune ca incep sa o ingrijorez.
De asa n ustau eu cu oamenii, pentru ca sunt boring, ii obosesc, n usunt amuzanta etc, deasta evit eu sa stau cu oamenii.
Poate ar trebui sa incetez sa ma plang ca o baba si sa demonstrez oamenilor cat de patetica sunt si sa fac ceva sa schimb asta, sa devin 'interesanta'. Sau poate ar trebui sa fiu eu insami.

Ma intreb daca sunt singura care trece prin perioade de genul sau toti au trecut prin ele. Eu sunt invidioasa pe cei care au descoperit cum sunt ei intradevar, eu... eu.. nustiu.



GATA. am hotarat. O sa-mi revin. O sa devin eu, chiar daca nustiu cum sunt eu. O sa trec peste moarte prietenului meu, peste gandurile pesimiste, peste cuvintele "incurajatoare" spuse de ceilalti, o sa trec peste. Promit!

2 comentarii:

  1. nu mi mai place ca vorbeshty urat asta e chesthia

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma kred pliktisitor ji nashpa yo am zis k tu ejty asha
    ji p. ncur

    RăspundețiȘtergere